Anno 1800 получава ново допълнение

0
182

Тази седмица разработчикът Blue Byte даде подробности за първото голямо DLC, което ще получи градостроителния сим на студиото Anno 1800. Sunken Treasures, както е неговото име ще предложи стабилно, като обем съдържание, нови характеристики, огромен остров, история, чието действие се развива в нова ера, нови крафтинг механики и съкровища, които да търсите.

В Sunken Treasures ще трябва да установите остров на огромен остров – три пъти по-голям от най-големия остров в играта. Освен строителство, размерът на острова ще позволи и развитието на земеделие и отглеждането на някои култури и изграждане на маршрути, по които продукцията да бъде транспортирана до брега и експортирана извън острова. Освен това, тук ще се запознаете и със Стария Нейт, NPC, което обича да майстори всякакви машинарии, които да направят живота на вашите поданици по-лесен. Негово дело ще е и парния плавателен съд, с който ще преброждате морската шир в търсене на потънало съкровище, като ще можете да нанасяте различни подобрения по него, като поставянето на сонар и подобни.

Ще трябва и да търсите материали и ресурси, които да ви помогнат в създаването на автоматизирани системи и друг вид съоръжения, което е едно от нововъведенията, идващи с крафтинг системата, идваща с първото DLC за играта. Що се отнася до споменатия куест, той ще е с продължителност от около шест часа.

Anno 1800 Sunken Treasures излиза на 30-ти този месец и е част, както от сезонния пропуск за играта, така и от Gold и Digital Deluxe изданията. DLC- то ще може да се поръча и самостоятелно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари