Излязла в началото на миналата година, Anno 1800 беше посрещната с одушевление. Играта се превърна в най-бързо продаващата се игра от сериите, продаде се четири пъти по-добре от миналото заглавие от поредицата и към януари тази година можеше да се похвали с над един милион потребители. Вземайки предвид нишовата ѝ категория на градостроителен/мениджмънт симулатор, Anno 1800 е истински хит за Ubisoft. Не е случайно и че студиото продължава да се грижи за своята общност. Тези дни беше анонсирано съдържанието за втората година на Anno 1800 и съдържанието на сезонния пропуск за нея.

Вторият сезон на Anno 1800 ще включва три големи експанжъна. Първият от тях се нарича Seat of Power и излиза още този месец – на 23-ти. Seat of Power ще позволи на играчите да си построят истински палат – символ на мощта на техния град, заедно с правителствени учреждения, чиито политики ще стимулират допълнително икономиката на града ви.

„Seat of Power ще бъде последван по-късно тази година от Bright Harvest, който ще позволи на играещите да добавят трактори и други механизирани инструменти, за да повишат ефикасността на фермите си“, пишат Ubisoft. Що се отнася до третото допълнение, Land of Lions, то ще ви свърже с императора на Южния континент и ще внесе напоителни системи в пустинята.

Що се отнася до преминатата граница от над милион играещи, то Ubisoft подаряват по случая по един ексклузивен безплатен орнамент, който вероятно вече е достигнал до вас под формата на обновленив.

За тези, които не са си закупили все още играта, ще може да я изпробвате напълно безплатно още този уикенд – от 12.03 до 15.03 – сваляйки я от Epic Games Store или Uplay.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари