Когато излезе преди повече от година, малцина са очаквали, че Anno 1800 ще се превърне в толкова солиден успех за Ubisoft. Играта е в нишов жанр, като градостроителните симове и се появи само за една платформа – персонални компютри. Но именно това се случи. В тази връзка, не е неочаквано, че в края на втория сезонен пропуск, издателят анонсира старта на третия.

Ubisoft публикува и кратко видео към следващия сезонен пропуск, като в него виждаме роботи, арктическа обстановка, плавателни кораби, висящи под огромни цепелини и великолепни сгради от различни периоди.

Anno 1800 е последната игра от известната поредица на студиото, която ви прехвърля в бурното време на Индустриалната революция, когато човешката цивилизация прегръща мощта на машините, строят се огромни проекти, развива се железопътната инфраструктура, кипи бурен живот, в който е впрегната силата на технологията, за да бъде оформен облика на съвременния свят.

„Anno 1880 комбинира обичани характеристики от всичките 20 години история на Anno. Играта доставя богато градостроително изживяване, включително и базирана на историята си кампания, гъвкав сендбокс режим и класическото мултиплейърно преживяване на Anno. Играта връща също така и едни от най-обичаните характеристики, като индивидуални AI търговски стоки за превоз на опонента ви, мутисесиен геймплей и още много неща“, гласи анонса на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари