Apex Legends изкара $92 милиона през февруари

0
235

Apex Legends не беше просто един хит за Electronic Arts. В крайна сметка играта се отличи със своя велик дебют, намирайки си почетно място в историята на видеоигрите. Поне така мисли фирмата за проучване на пазара Superdata. Предоставената статистика не е официална, но е калкулирана от „съответни партньорства за размяна на данни“ и „информация за покупки и събития от издатели, разработчици и оператори…“. Компанията е изградила статистика на базата на 160 милиона плащащи геймъри на различни заглавия.

Според Superdata играта Apex Legends е успяла да събере над 92 милиона щатски долара в дебютния си месец февруари. Приходите са обединени от играещите на всички платформи. С това Apex Legends влиза в списъка на десетте най-успешни видеоигри на месеца. Сумата е събрана главно благодарение на притежателите на конзоли, а не персонални компютри. Във всеки случай това не бе достатъчно, за да надмине сегашната легенда Fortnite на която и да е платформа.

По някаква странна причина, Superdata посочи Anthem като по-успешно заглавие от Apex Legends, събирайки над $100 милиона. Това е наистина необичайно, като се има предвид лошото начало и откритите бъгове от ден първи. Все пак си струва да отбележим, че Anthem се отличава с по-различна стратегия на плащане от Apex Legends. Първата играта се купува, докато във втората можете да влезете безплатно. Все пак и двете заглавия са собственост на EA Games, така че което и да изберете, ще подкрепите една и съща компания.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари