Apex Legends се сдобива с нов Solo режим за ограничено време

0
136

Подобно на Fortnite, играта Apex Legends иска да ви научи да играете в отбори със своите приятели, защото заедно е по-добре. Изключение правят следващите две седмици, тогава „Само един може да носи короната…“

Respawn Entertainment упорито рекламира началото на ново събитие, част от втория сезон на мултиплеър играта. То се казва „Iron Crown Collection Event“ и ще се проведе от 13-ти до 27-ми август. Традиционните екипи по трима ще бъдат разделени (поне за малко) за да могат играчите да обикалят Каньона на кралете самостоятелно, сражавайки се с Левиатани (и други играчи). Включването на режима в сезона е резултат от настояването на много феновете, че той е нужен след дългото пребиваване в отбори.

Много фенове вече правят стратегии как ще изберат едни и същи Легенди за всеки отделен ден. Разбира се, не е задължително да цепите групата си, за да играете – традиционните сесии в отбори също би трябвало да функционират нормално. Евентуално Respawn Entertainment може да реши да остави новия режим и за по-дълго време, в зависимост от това как той е приет от публиката. Кой знае, може да го видим отново в третия сезон на видеоиграта, когато той дебютира този октомври.

Apex Legends излезе през февруари тази година и тогава се изяви като сериозен претендент на Fortnite. Засега интересът около заглавието се успокои в известна степен, но това не значи, че Respawn Entertainment и Electronic Arts са се отказали от него. На играта ѝ предстои да се сдобие с още много ново съдържание през следващите месеци.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари