По-рано тази седмица в публичното пространство се завъртя слуха, че Deathloop, следващата игра на създателите на Prey и Dishnored, Arkane Studios, ще излезе през май 2021 – нещо, което вчера беше потвърдено официално от студиото.

Разкрита по време на E3 2019, играта напомня визуално за класически американски B-Movie с ярките си цветове, яки чудовища на колела, кофи с червена боя и готини герои, знаещи как да говорят и стрелят. От това, което сме виждали като геймплей от Deathloop, заглавието доста напомня като механики на предишната работа на Arkane, така че, ако харесвате работата на студиото, знаете какво ще получите. Що се отнася до сценария на Deathloop, то той следва познатата формула на „примка във времето“ – вие сте наемен убиец, който трябва да се справи с банда главорези в рамките на един-единствен ден. Не успеете ли, вие сте осъдени да преживеете отново един и същи кошмар всяко следващо денонощие. И подобно на класически филми, като да речем „Денят на мармота“ с Бил Мъри, неуспели с мисията си, вие се събуждате на следващия ден, знаейки нещо от изминалия. За разлика от познатата формула обаче, всеки нов ден се озовавате на различно място на острова, на който се развива действието в Deathloop, като имате нова и интересна цел.

„Въоръжен с необикновени способности и унищожителни оръжия, Колт ще трябва да използва всяко възможно средство на свое разположение, за да сложи край на цикъла и да намери изход от острова. За да го направи обаче, той ще трябва да елиминира осем ключови мишени, които са разпръснати из острова преди да свърши деня и примката да се затвори. И при това, той ще трябва да направи всичко по силите си, за да избегне своя съперник Джулиана, чиято единствена цел е да запази цикъла жизнен с всички възможни средства“, гласи описанието на Deathloop.

Заедно с анонса за датата на излизане на играта, която е 21.05.2021 за PS5 и PC, Arkane откриват предварителните поръчки на играта и предоставят информация за различните издания на играта. Така например, стандартното издание идва при предварителна поръчка, освен с базовата игра и с три бонус аксесоара, между които и огромно мачете. Deluxe изданието ви носи не едно, а три уникални оръжия, два скина за героя ви и два допълнителни аксесоара, допълнени от специална селекция от саундтрака на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари