Arkane: Death of the Outsider затваря историята на последния Dishonored

0
27

С наближаването на премиерата на Dishored 2: Death of the Outsider, Arkane затваря настоящата страница от историята на сериите. Това потвърдиха от студиото в интервю за GameInformer. Самостоятелното обновление излиза на 15.09.

„Не знам какво ще се случи след това. Не знам ще има ли следващи Dishonored игри. За нас с тази нова история, започнала с епидемията от плъхове и Корво, това е финала“, обяснява Харви Смит от Arkane.

Макар и наричано „самостоятелно DLC“, Смит държи да подчертае, че това е една съвсем различна глава.

„Наистина е впечатляващо, когато си помислим за хората, които ще изиграят Death of the Outsider, като първо заглавие от Dishonored. Имаме ръководства и видео материали, които да ви вкарат в играта по-лесно. Разполагате и с инструменти за градеж на света и разказване с помощта на средата, така че се надяваме на тях да им хареса и да се върнат към другите две игри, а може и да не го направят. Може да бъдат привлечени единствено от това заглавие, понеже става дума за убиването на тази толкова мощна фигура. Удивително е. Съвсем вероятно е именно това да се случи, и това сметнахме, когато решихме да го направим самостоятелно, а не пряк експанжън“, споделя той.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари