Asphalt 9: Legends излиза съвсем скоро за iOS и Android

1
1096

Откакто Gameloft пусна Asphalt 8 сякаш мина страшно много време и сега компанията подготвя следващата пълноправна част в изключително популярната мобилна рейсър поредица.

Всъщност, „страшно много време“ си е чиста истина – оттогава минаха почти пет години, като междувременно видяхме спин-оф като Street Storm, но той трудно може да се определи като истински рейсър.

След като преди време Asphalt игри излизаха за портативни конзоли като PSP, DS, 3DS и PS Vita, днес iOS и Android са единствените платформи, където може да играете ефектния аркаден рейсър. Деветата му част се нарича Asphalt 9: Legends и в момента вече е в т.нар. soft launch за iOS. Това означава само едно – премиерата ѝ за двете мобилни системи идва съвсем скоро.

Освен, че изглежда адски добре, Asphalt 9: Legends обещава над 50 лицензирани коли и дълъг кариерен режим. Gameloft ще предложи и иновативна функция за управление, наречена “Touch Drive”. Целта ѝ е да даде възможност на мобилните геймъри да се съсредоточат повече върху състезанието и случващото се около тях, а не върху самото управление, което често пъти може да бъде доста тромаво на екрана на смартфона или таблета.

Засега това е всичко, което знаем за момента, но докато чакате, може да изгледате и превю трейлъра на рейсъра, който Gameloft пусна.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари