Assassin’s Creed Odyssey ще се сдобие с DLC за Атлантида

0
223

Assassin’s Creed Odyssey си беше огромна игра (в стила на поредицата) и без първоначалното включване на допълнително съдържание. Ако обаче сте я изиграли и не можете да дочакате следващата, Ubisoft иска да ви върне с едва ли не нова игра.

Новото DLC за Assassin’s Creed Odyssey – The Fate of Atlantis ще включва много ново съдържание. Можете да се насладите на спиращи дъха гледки на Атлантида, на древна технология и да се изправите срещу още митологични зверове. Вероятно е странно колко малко общо има допълнението с реално случили се събития, но франчайзът отдавна зави в тази посока, така че не е учудващо. DLC-то ще бъде разпределено на три епизода, започвайки от „Елисейските полета“, приключение в Отвъдното. Според Ubisoft следващите два епизода ще навлязат още по-дълбоко във „великите мистерии, населяващи света на боговете“.

Геймърите ще имат две възможности. Те трябва да завършат играта до края с ниво 28 на героя, за да започнат специален куест. Ще има и пряк път конкретно към Гърция ниво 52 за тези на които не им се занимава, само че те няма да могат да събират постижения. The Fate of Atlantis е част от сезонния пропуск на Odyssey (струващ $39.99) и ще се продава отделно срещу $24.99. Първият епизод излиза на 23-ти април, а другите два това лято.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари