Ubisoft представи доклад за финансовото си представяне през последната четвърт, завършила в края на декември миналата година. Те показват, че компанията е имала не само крайно успешни празнични продажби, но и успешен цялостен период. Компанията представи приходи от €725 милиона – ръст от 36% спрямо същия период на предходната година и далеч над очакванията на самата компания. През въпросния период излязоха две големи заглавия: Assassin’s Creed: Origins и South Park: The Fractured But Whole.

Специално внимание при представянето на доклада беше обърнато на новия Assassin’s Creed, която, както беше подчертано е била третата най-добре продавала се игра в EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) региона през 2017. Макар и да не посочва конкретни цифри за нейните продажби, изпълнителният директор на студиото Ив Гийемо сподели, че играта е на път да се продаде два пъти по-добре от предходната игра от света на AC, Syndicate. Освен това, сезонния пропуск за Origins се продава значително по-добре от миналите игри от поредицата.

Страхотно представяне показва и Mario + Rabbids: Kingdom Battle за Nintendo Switch. Играта излезе през август миналата година и е помогнала (Just Dance, Rayman Legends: Definitive Edition и Monopoly) за това Ubisoft да стане водещ второстепенен издател за Switch. Подчертан беше и успеха на сервизните игрови услуги, представени посредством игрите от света на героите на Том Кланси и For Honor.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари