Първият сингъл плейър експанжън на историческия екшън Assassin’s Creed: Origins ще се появи този месец, потвърди Ubisoft.

Пакетът се нарича The Hidden Ones и историята в него започва веднага след края на основната игра. Тя ще ви пренесе в нова провинция, завладяна от Рим. Ubi обещава „мащабно“ приключение и ще вдигне тавана на нивата до 45.

Ако това не ви впечатлява достатъчно, за да си купите DLC-то, играта ще получи и безплатни обновления. Такъв ще бъде нов куест, който поставя основите за The Hidden Ones, както и ново облекло Warden, което пък идва от бойната игра For Honor на френския издател. Ще видим още и две нови мисии от изпитанията Trials of the Gods – Анубис идва тази седмица, а Собек на 23 януари.

Накрая, ежедневните безплатни сандъчета с бонуси скоро ще включват и предмети от платената козметична селекция и по-точно от Nightmare, First Civilisation, Gladiator и Wacky.

Ubisoft все още не дава точна премиерна дата на The Hidden Ones, но експанжънът със сигурност ще дойде съвсем скоро, имайки предвид, че трофеите за PS4 версията на играта вече изтекоха в мрежата.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за