Assassin’s Creed: Revelations – бета тестовете не са за всеки

0
11

Отделът за връзки с обществеността на Ubisoft реши да се раздвижи и публикува подробности за предстоящите бета тестове на мултиплеър частта на приключенския екшън Assassin’s Creed: Revelations.

За съжаление на собствениците на РС и Xbox 360 и за радост на притежателите на PlayStation 3, въпросните тестове ще се проведат само на конзолата на Sony между 3 и 11 септември. Има и още едно малко условие – трябва да сте абонат на PS Plus и да имате действащ акаунт за услугата Uplay.

Играчите ще имат достъп до три карти – Knight’s Hospital, Antioch и Constantinople. На тяхно разположение ще са четири мултиплеър режима – Wanted, Manhunt, Deathmatch и Artifact Assault, където могат да раздвижат снажните анатомии на девет различни персонажа – Sentinel, Vanguard, Guardian, Vizier, Thespian, Deacon, Bombardier, Trickster и Champion.

Ubisoft публикуваха и ново видео под названието Assassin’s Creed Universe, в което в хронологичен ред са подредени всички продукти, които са свързани с тази вселена. Assassin’s Creed: Revelations излиза в продажба на 15 ноември 2011. Разбра се, че и нашенско студио е забъркано в разработката на игри от серията, но първо ще проверим слуховете и едва след това ще ги синтезираме във вид на неясна новина.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за