Assassin’s Creed: Revelations Lost Archive излиза другата седмица

0
57

През следващата седмица ще бъде публикуван експанжънът Assassin’s Creed: Revelations Lost Archive. Той ще бъде достъпен само за теглене през интернет и ще потопи геймърите в нови приключения от света на наемните убийци. Разширението ще бъде достъпно за Xbox 360 от 28 февруари, съобщи Eurogamer, цитирайки Microsoft.

Новият експанжън за Assassin’s Creed е бил забелязан в списъка с предстоящи заглавия, които ще бъдат достъпни за геймърите чрез платформата Xbox Marketplace. Все още не е известно когато новите приключения ще бъдат достъпни за хората, използващи PlayStation 3 и PC, но те едва ли ще чакат дълго.

Разработчик на поредицата Assassin’s Creed е игралното студио Ubisoft. От там все още не са направили официален анонс на експанжъна.

Очаква се разширението да добави нови елементи към сюжетната линия на главния герой Дезмънт Майлс. Геймърите ще получат новото съдържание под формата на мисии за единична игра.

Lost Archive вероятно ще се окаже първият и последен експанжън за Assassin’s Creed: Revelations, който предлага кампании за любителите на игра срещу компютъра, а не срещу реални противници. До момента от Ubisoft са публикували само две други разширения на играта, които обаче бяха предназначени основно за мрежова игра.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари