Assassin’s Creed Valhalla, последното засега приключение от света на асасина, идва в Steam на шести следващия месец, съобщиха от Ubisoft чрез Eurogamer. С това приключва престоя на Valhalla в магазина на Epic Games и колекцията на Assassin’s Creed в Steam придобива завършен вид – последните игри от поредицата – Odyssey и Origin – вече са там, както и по-старите игри от поредицата. Това се явява и начало на пълното завръщане на Ubisoft в магазина на Valve след близо четеригодишно отсъствие от платформата. Очаква се скоро тук да влязат и Roller Champions и Anno 1800 макар че точна дата за това засега нямаме.

Assassin’s Creed Valhalla излезе през 2020 в Ubisoft Connect и Epic Games Store и е една от най-успешните и признати игри от поредицата. Пристигането ѝ в Steam ще съвпадне с появата на последното допълнение за Valhalla, което ще сложи точка на викингското приключение. The Last Chapter е описван като „безплатен епилог, емоционално и интимно заключение на сагата на Ейвор“.

Както разбрахме обаче по-рано тази година, пред известния герой предстоят наистина вълнуващи времена. Ubisoft представиха интересна и амбициозна визия за бъдещето на Assassin’s Creed посредством Infinity. Става дума за своеобразен хъб, обединен свят, съчетаващ всички игри за асасина – минали, настоящи и бъдещи. Отделните приключения от света на Assassin’s Creed ще се представят подобно на спомените в „Анимус“, като тепърва предстои да разберем как точно ще се случват нещата тук. Освен това френското студио представи и бъдещите заглавия от сериите: Assassin’s Creed Mirage, по-малка игра, отдаваща почит на миналото на поредицата, чието действие се развива в Близкия Изток, мобилна игра с името Assassin’s Creed Jade, мистериозен проект с името HEXE, както и Assassin’s Creed Red, чието действие ще се развива във феодална Япония, една наистина дълго чакана локация от почитателите на сериите.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари