През миналата седмица ви съобщихме, че Assassin’s Creed: Valhalla, най-новата игра от поредицата за Ордена на асасините на Ubisoft, се е продала двойно по-добре в премиерния си ден от Odyssey, предишната игра от поредицата. Седмица след старта на продажбите на играта имаме нов поставен рекорд. Assassin’s Creed: Valhalla е PC играта на студиото с най-добри продажби при излизането си. Освен това, Valhalla е разбира се и най-силния старт за сериите от тяхната поява насам.

Valhalla успя да се изкачи бързо начело на британската класация в първата си седмица, побеждавайки Call of Duty: Black Ops Cold War. Оценката на геймърите е още по-впечатляваща, ако се вземе под внимание това, което привеждат GamesIndustry.biz – това е първия CoD, който не е на първо място в премиерната си седмица от 13 години насам!

И нещо любопитно встрани от продажбите. Според хора решили да споделят времето, което те са отделили за завършване на главната история се оказва, че тук Assassin’s Creed: Valhalla е най-продължителната от всички игри от поредицата. По информация на HowLongtoBeat, само основната кампания без страничните куестове отнема 52.5 часа средно за завършване. Ако бъдат включени и те, нещата стават сериозни. Според GamePressure, ще са ви нужни 81.5 часа за завършване на кампанията и всички странични дейности тук. Е, ако се вземе последния критерий, Valhalla всъщност не е най-продължителната във вселената на Assassin’s Creed. Предишната игра от сериите може да се похвали с основна кампания от 42 часа средно за завършване. Бъдат ли добавени обаче всички странични мисии и дейности, нужното време за игра се качва сериозно – 131 часа.

1 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари