Baldur’s Gate 3 утре излиза в Steam като част от програмата за ранен достъп Steam Early Access. Интересното тук е, че датата на дебюта в ранния достъп беше отлагана няколко пъти и в крайна сметка беше изместена с почти два месеца от първоначалните планове. Да се ​​надяваме, че разработчиците този път са се справили и няма да направят поредно отлагане.

Вчера стана известно, че Baldur’s Gate 3 ще използва софтуерния интерфейс Vulkan и ще има по-високи от очакваните изисквания за свободно дисково пространство. Още през лятото, разработчиците назоваха цифрата 70 GB, а вчера се появи информация за необходимите 150 GB. В крайна сметка, директорът по публикациите на Larian Studios написа в Twitter, че ранната версия на Baldur’s Gate 3 ще има инсталационен размер от 80 GB. Вероятно обемът от 150 GB ще бъде характерен за релийзната версия на продукта.

Като цяло, обещават ни изобилие от съдържание при 25 часа живо игрово време. В представения раздел от сюжета, компанията обхваща първият акт от играта, който съдържа пет готови персонажа, шест класа и действително сформиране на геймплея. Larian Studios предупреждава, че това все още е тестова версия и феновете, които искат да получат пълно изживяване и потапяне в играта, трябва да изчакат окончателната версия на Baldur’s Gate 3.

2 4 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари