Batman: Arkham VR ще излезе за PC в края на април

0
6

Както съобщават журналистите от игровия портал DSOGaming, компанията Warner Bros и DC Entertainment официално са потвърдили ранното излизане на играта Batman: Arkham VR за персоналните компютри, шлемовете за виртуална реалност HTC Vive и Oculus Rift, представяйки по този повод нов трейлър и няколко скрийншота. Първоначалното пускането на приключенската игра се проведе на 11 октомври 2016 г. специално за Sony PlayStation 4, а сега за PC проектът ще види бял свят на 25 април.

Обявена е поддръжка на контролерите DualShock 4, Xbox One, Steam Controller. Допълнително може да се използват възможностите на манипулаторите Oculus Touch и Vive за пълно взаимодействие с игровия свят.

Идеята за реализация на черният Рицар с помощта на технологията за виртуална реалност витае в главите на разработчиците отдавна. Сефтън Хил, творчески директор на Rocksteady Studios обещава, че геймърите ще могат да видят Готъм Сити през очите на Батман — „най-великият детектив в света“ и да се потопят в напрегнатата и завладяваща история на Batman: Arkham.

Системните изисквания все още не са обявени, но за пълноценната версия на играта освен VR-очила ще е нужен и допълнителен хардуер.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за