Battlefield 3 е безплатна до 3 юни

5
54

Вчера разбрахме, че съвсем скоро ще получим нова серия от популярната гейм поредица Battlefield. Продажбите на Battlefield Hardline би трябвало да започнат през есента, макар че по-точна информация за дебюта и сюжета на новата игра ще разберем най-рано по време на експото Е3. Докато чакаме, обаче, можем да си припомним третата серия на Battlefield, чиято РС версия от днес е напълно безплатна.

Новината бе обявена на официалния сайт на Origin, така че не става въпрос за слух. Действително Battlefield 3 вече е част от програмата на Origin „On the House“ в рамките на която определени игри стават безплатни за теглене за определен период от време. В случая, Battlefield 3 може да се дръпне без пари до 10 часа сутринта Лятно тихоокеанско време (PDT) на 3 юни.

Веднъж изтеглена в библиотеката ни в Origin, играта, разбира се, ще може да се играе и след тази дата. Ако не искаме да я теглим веднага, можем просто да я добавим към библиотеката си и да я дръпнем когато и да е след 3 юни. Origin съветват всички геймъри да разпространят новината сред всичките си приятели и познати, тъй като в крайна сметка ще спечелят само те: при изтегляне от много хора, играта ще бъде много по-интересна в мултиплейър режима си.

Разбира се, DLC пакетите към Battlefield не са включени към промоцията. Ако искате да се сдобиете с тях, можете да ги поръчате в комплект на цена от €19,99.
Напомняме, че РС и Мас версиите на Plants vs. Zombies също в момента може да се изтегли безплатно от Origin. В програмата On the House вече са участвали заглавия като Battlefield 1942 и Dead Space.
 
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари