Разработчикът Balancing Monkey Games анонсира днес излизането на голямо безплатно обновление за чудесния си стратегически симулатор Before We Leave.

Името на това обновление е Biomes and Beasties и то добавя няколко нови локации, изцяло нова сюжетна линия, нови форми на живот, с които да си взаимодействат играещите, възможността за отключването на нови сгради за края на играта, нови ресурси и още доста нови неща.

Спомената нова локация е остров, на който ще намерите три големи биома в лицето на Rainforest, Swamp и Crystal, които внасят разнообразие в средата и пейзажа. С новото обновление се внася също така и промяна в генериращите играта алгоритми с цел ранните острови да започнат да играят по-решаваща роля и необходими за успех в последващите острови. Шо се отнася до биома Crystal, тук се въвежда нов тип проучване, нов ресурс и възможността играчите да възстановят една от най-развитите сгради на техните предци. В допълнение към всичко това, Balancing Monkey Games включват и изцяло нови глави в играта, която е вдъхновена от Discord общността на Before We Leave, с които историята в играта получава продължение. Очаква се студиото да даде повече подробности за новите неща тук съвсем скоро.

Before We Leave, която излезе по-рано тази година в магазина на Epic Games, не е стандартна игра за жанра си. Вашите герои прекарват поколения наред под Земята. Когато излизат на повърхността единственото, което знаят е как да отглеждат картофи. Освен, че трябва да изградят наново своята цивилизация и евентуално да поемат към други светове, на тях им се налага да се справят с куп нови за тях неща. В играта няма насилие и комбат система. Но пък има огромни космически китове, които могат без никакво предупреждение да гризнат цялата ви цивилизация, че даже и планета. И както може да се досетите от това кратко описание, разработчиците Balancing Monkey Games са създали Before We Leave, освен с много любов и с огромни дози хумор.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари