Bethesda е наела компания на Гилермо дел Торо за изработката на Fallout 4 трейлър

1
23

По всичко личи, че Bethesda е наела компанията на режисьора Гилермо дел Торо със задачата да изработи трейлър на все още официално необявената ролева игра Fallout 4.

Това става ясно от профила на 3D дизайнер в професионалната мрежа LinkedIn, който е записал, че в периода декември 2015 – март 2015 г. е работил именно по такова видео.

Въпросният дизайнер е служител на компанията Mirada Studios, която е собственост на дел Торо и още трима негови партньори. Преди това, специалистът е работил по трейлъри за Far Cry 4, The Elder Scrolls и Forza Motorsport.

Самата Mirada Studios е направила реклами на хитовия рейсър Mario Kart 8, както и такива за клиенти като Disney, Nike и Amazon.

Bethesda все още не е обявила предстоящата част в постапокалиптичната поредица, но след като компанията насрочи първата в историята си презентация на Е3 2015, мнозина вече вярват, че в Лос Анджелис ще се случи точно това. През 2008 г. компанията показа първото геймплей демо на Fallout 3 именно на Е3, а две години по-късно демонстрира трейлър на Fallout: New Vegas именно на изложението.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари