Bethesda се старае да върне доверието в себе си и последния Fallout, работейки здраво, както по оправянето на известни проблеми, така и по обогатяване на света на играта, така че геймърите да са ангажирани с пост-апокалиптичния свят на играта за години напред.

В началото на тази седмица, Bethesda публикува последния голям пач за играта (под номер 1.0.6.0), внасяйки множество поправки и оптимизации. Студиото се похвали, че благодарение на множеството нанесени корекции и издадени обновления, общата и сървърната стабилност на играта са се подобрили с 300% от излизането на Fallout 76 досега.

Освен това обаче, студиото публикува тази седмица и пътната карта за играта за тази година. От нея става ясно, че играещите ги очакват доста приятни изненади, като вече анонсирания сървайвъл режим, много общностни събития, куестове и съдържание.

Анонсираното съдържание, което ще е безплатно за всички, е разделено от Bethesda на сезони. Още през пролетта идва и първия голям пакет, озаглавен Wild Appalachia, който ще се появи на 12-ти март. Тук ще бъдат добавени два нови големи куеста, обединяващи се около Pioneer Scouts. Освен това, тук ще бъдат въведени механики за варене на бира и дестилация на алкохол, както и вендинг машини, които може да оставите в лагера си, така че други играчи да си купуват неща от тях. Появява се и нов търговец, който ще заменя легендарни предмети за тези, които вече имате. Звездата на пролетните допълнения ще е входа на Survival PvP режима.

През летните жеги ви очаква едно ядрено освежаване в лицето на Nuclear Winter, когато и ще бъдат открити бункери 96 и 94, представяйки MMO рейдове за играчи с по-висок ранг. Ще бъде въведена и нова система, която ще позволи на играчи с ниво над 50 да изчистят прогреса си и започнат на чисто, като този път ще могат да усвоят по-мощни способности.

През есента на 2019, Bethesda ще представи Wastelanders, това, което студиото определя, като „най-голямото и най-амбициозно обновление“ за Fallout 76, което ще представи нова куест линия, фракции, събития и характеристики.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за