В края на февруари тази година, Bethesda Softworks обяви голямото си завръщане в Steam, тази седмица стана ясно и кога точно ще стане това. Лаунчърът на Bethesda.net ще бъде пенсиониран към средата на следващия месец. Преходът ще бъде направен на 27-ми този месец. Регистрацията ви в Bethesda.net няма да бъде загубена и е вероятно и след пренасянето на игрите ви в Steam да се наложи да се впишете с данните си за сайта, за да играете. И макар официално въпросният преход да се осъществи в края на април, то до 11-ти май ще може да използвате и лаунчъра на Bethesda, но от студиото препоръчват да направите прехода преди това.

„Насърчаваме общността на лаунчъра на Bethesda.net да продължи своята игра в Steam. На 27-ми април, вие ще може да пренесете вашата библиотека в Bethesda.net към вашия акаунт в Steam. Всяко едно заглавие, което притежавате в Bethesda.net ще е достъпно до вас безплатно в Steam. Вашите поръчки ще се пренесат в акаунта ви в Steam. Много от сейвовете също ще бъдат трансферирани, но някои от тях ще трябва да бъдат пренесени ръчно“, пишат на обновената страница по отношение на миграционния процес Bethesda. От студиото уточняват, че към споменатата дата на прехода, на същата страница ще бъде публикуван линк, който да помогне на процеса. От студиото очакват трансфера на прогреса в самите игри да бъде осъществен автоматично с едно изключение: Wolfenstein: Youngblood, за която към настоящия момент, трансфера е невъзможен. И нещо важно: ако изпуснете закриването на Bethesda.net лаунчъра (от 11-ти май), не означава, че губите игрите си – ще може да направите миграцията, когато поискате.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари