Bethesda разкриха нова игра с главен художник Виктор Антонов

0
56

Вчера бе демонстрирана корицата на списание Game Informer за месец август, като на нея може да се намери най-новия проект на компанията Arkane Studios – Dishonored. Играта ще бъде екшън от първо лице с елементи на стелт, а ето какво имат да кажат Game Informer за съдържанието й, без всъщност да дават каквито и да е детайли:

„Това е игра за наемни убийци, където може да не убиете никой. Това е игра за инфилтриране, където вместо това може да залагате капани и да разчлените обитателите на имение на аристократ. Това е игра с брутално насилие, където може да влезете в охранявана казарма без никой дори да разбере, че сте били вътре. Това е игра с морални избори, където света, в който се намирате, се базира на вашите действия, а не на навигационен екран с диалози.“

Като държава със сравнително силно присъствие на видео игри сред младите, много малко количество геймъри са чували името Виктор Антонов. Това е разочароващо тъй като той се е доказал като създател на виртуални светове, с участието си в екипа на Valve на позиция арт директор, като там е дал основното вдъхновение и почти цялостната арт насоченост на City 17 – градът, в който се развиват събитията в Half-Life 2. Той е създал и голяма част от визията на Combine. Както се вижда по-долу на една от ранните скици за играта, НДК се е разминал замалко с официално влизане в играта. Сред материалите, които са успели да влязат, са брой на „Работническое дело“ и дузини графити на кирилица.

Антонов е в Arkane Studios от поне година, тъй като на Quake-Con 2010 даде лекция именно репрезентирайки тази компания. Студиото доскоро работеше върху заглавие наречено The Crossing, но проекта пропадна, а фирмата бе закупена от ZeniMax – собственици на Bethesda Softworks. Оттогава Arkane се занимават именно с Dishonored, а с излиането на следващия брой на Game Informer може да очакваме първите детайлни подробности за заглавието.
В проекта ще участват също Harvey Smith – един от създателите на Deus Ex и Raf Colantonio, който стои зад Dark Messiah of Might & Magic и Arx Fatalis.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари