fbpx
-0.4 C
София

Bethesda ще дари 1 милион долара за борбата срещу COVID-19

Най-четени

Bethesda Softworks заяви, че ще дари 1 милион долара на местните и международни организации, които са най-отпред на фронта в борбата срещу COVID-19 пандемията и ще офертира феновете на игрите създадени / издадени възможности и те да се включат.  

Огромният чек от компанията ще бъде разделен на три раздела:

  1. 500,000 долара ще бъдат дарени на Direct Relief, благотворителна организация, която е пряко свързана с осигуряването на индивидуална защитна екипировка на медицинските работници.
  2. 250,000 долара ще бъдат преведени на UNICEF, които си партнират със служители за бързо реагиране по света, осигурявайки защита на децата и техните семейства.
  3. Останалите 250,000 долара ще бъдат преведени на местни организации и общности, които се намират в близост до местоработата и местоживеенето на служителите на Bethesda. Получателите на сумата ще бъдат подбрани от индивидуалните студиа и международни офиси. По този начин компанията казва, че ще може да подкрепи стойностните благотворителни организации, които активно се борят срещу COVID-19 както на местно, така и на международно ниво.

В скорошно дарение Direct Relief получи 400,000 долара от Corona Relief Done Quick и Humble Conquer COVID-19 Bundle, които успяха да съберат 6.5 милиона долара, които бяха разпределени между Direct Relief, Doctors Without Borders, Partners in Health и International Rescue Committee.

“Докато продължава престоя ни вкъщи, ние сме отдадени на търсенето на начини да се свържем с нашите фенове, играчи и местни общности по време на кампанията #BethesdaAtHome. Ще предаваме поточно от домовете си и ще ви предложим възможности да помогнете на организациите, които самите ние поддържаме.”

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини