Bethesda ще награждава най-лоялните играчи в Elder Scrolls Online

3
35

Ако прекарвате достатъчно дълго време в света на Elder Scrolls Online ще започнете да получавате награди – израз на благодарността на Bethesda към най-верните геймъри.

За целта компанията въвежда т.нар. Loyalty Program, чиято първа награда идва под формата на High Hrothgar Wraith – любимец, който ще ви придружава в света на играта, ако сте бил за поне 3 месеца.

„Програмата ще се разширява с времето така, че очаквайте нови жестове на нашата благодарност, ако сте играчи от доста време. Следващата ни награда ще бъде за хора, които са абонати за 6 месеца и ще я обявим скоро“, написа Bethesda на официалния блог на играта.

Идеята е по този начин да се стимулира интереса на играчите в конкуренцията на множеството free-to-play заглавия, които не изискват платен абонамент. Предполага се, че когато се появи за конзоли, ESO също ще изисква някаква форма на абонамент макар вече да бе потвърдено, че членство в PS Plus няма да се изисква. Bethesda обещава, че наградите ще бъдат достъпни за абсолютно всички играчи, стига те да достигнат необходимата продължителност на абонамента си.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари