Beyond Good and Evil 2 ще е една наистина специална игра. Може спокойно да го предположим не само заради това, което Ubisoft ни показаха и разказаха за нея, но и заради това, че времето от анонса ѝ до появата ѝ ще бъде задминато май единствено от The Last Guardian. За пръв път видяхме кадри през вече далечната 2011. Това означава, че когато излезе следващата година, ако излезе и тогава, ще е в разработка вече 10 години!

А самите Ubisoft имат големи амбиции за продължението на класическата си игра от 2003 година. Вижда се в мащаба на света на Beyond Good & Evil 2, неговата история, герои и визия. А и да не забравяме инициативата на студиото, която помага и на феновете на вселената на играта да вземат участие в помощта ѝ с помощта на HitRecord.

В наскоро провела се среща между изпълнителния директор на Ubisoft Ив Гийемо с инвеститори на компанията, той е заявил, че играта няма да излезе в обозримо бъдеще. Twitfinite предават, че това, което всъщност Гийемо е заявил, че играта не е измежду петте заглавия, които студиото възнамерява да публикува в периода септември 2020 – март 2021.

Beyond Good & Evil 2 беше анонсирана по време на Е3 2017 и оттогава видяхме няколко видеоматериала и изображения от играта до края на 2018. След това обаче, Ubi млъкнаха. Как можем да четем думите на Гийемо? Играта ще излезе през лятото/есента на следващата година или има проблем с разработката и излизането на играта засега се отлага за неопределен период. Ще видим.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари