Beyond Good & Evil 2: кадри от енджнина на играта

0
29

Приложеното към тази новина видео вероятно ще бъде интересно само на най-запaлените фенове на оригиналната приключенска игра Beyond Good & Evil. То е заснето с голям ентусиазъм, но и на доста калпава камера – вероятно с мобилен телефон.

Основното действие във видеото се развива по време на пресконференцията, проведена в рамките на мероприятието Montpellier In Game 2011, по време на което Мишел Ансел (Michel Ancel) е показал концептуални рисунки и сцени, задвижвани с енджина на Beyond Good & Evil 2, включително видеото, което се появи в интернет през 2009 година.

Малко по-рано през тази година стана ясно, че Beyond Good & Evil 2 няма да излезе за съвремените конзоли. Разработчиците заявиха, че производителността на PS3 и Xbox 360 не позволява създаването на играта такава, каквато я виждат в мечтите си. Няма да си кривим душата – заглавието изглежда интересно, като прилича доста на Uncharted в някои отношения.

Възможно е авторите да са решили да променят художественото направление в продължението и да избягат от фентъзи духа на оригинала. Кой знае?

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за