Black Desert Online вече е в Steam

1
140

Анонсирана преди повече от две години от Kakao Games и PearlAbyss, Black Desert Online излезе от бета стадий през миналата година, а по-късно пое на Запад. Отличаваща се с невероятно красива графика, огромен свят и недотам долюбвана икономическа система, играта превзе сърцата на не един и двама фенове на MMORPG жанра.

Тези дни Black Desert Online направи и дългоочаквания си дебют за игровата платформа на Valve Steam. Имате само седмица – до 31.05. – за да грабнете играта с 40% отстъпка, така че побързайте.

Издателите на играта обявиха, че ще започнат и да използват допълнителни скоростни сървъри Olvia, като част от тях са предназначени именно за играещите от Steam. При регистрацията си ще може да изберете, дали да играете в тях или в някои от масовите сървъри, които вече съществуват, но знайте, че ползвайки Olvia сървърите ще може да качите ниво по-лесни. Вече започна и специално събитие по повод включването на Steam в BDO: Striker Level-Up Contest. Качете своя Striker възможно най-високо и спечелете мощното геймърско чудовище Alienware Aurora Gaming. Друго събитие, което ще се проведе до края на месеца – Trailer Creation Contest – ще ви предизвика да създадете най-якия трейлър за играта. Други събития също се провеждат. Закупете BDO от Steam и ще научите повече за тях. Повече информация ще може да откриете на сайта на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари