Black Isle се завръща с много странно предложение към геймърите

0
23

Игралното студио Black Isle Studios опитва да се завърне от отвъдното и за целта подава ръка за помощ към своите почитатели. Това обаче става по начин, който спокойно може да се определи като странен, предаде Eurogamer.

Black Isle иска дарения от геймърите, но не по традиционния начин, чрез платформа от сорта на Kickstarter, а директно от сайта си. Дарените пари обаче няма да отидат за разработката на нова игра или подсигуряване на копие от предстоящо заглавие. Те са нужни за доказателство, че все още някой има доверие в традициите на студиото и за създаване на демо и концепция, които да докарат допълнителни финанси.

Съмнително е, че някой ще се върже на подобно нещо и ще дари пари на студио, което не е сигурно, че изобщо ще възкръсне за игра, която дори не се вижда на хоризонта.

Пуснато е и видео, в което са представени доста хора, които трябва да станат част от възобновеното студио Black Isle Studios. Сред тях са Крис Тейлър, Чип Бъмгарднер и Марк О’Грийн.

Ако нужните пари бъдат събрани ще продължи работата върху заглавието Project V13. То се разработва от години, но според сайта на Black Isle, напоследък в него са направени големи промени, за да стане то по-добро. Не е ясно от какъв тип ще е проектът, но той едва ли ще е масирана мултиплеърна игра.

Ако дарите 10 долара ще получите достъп за четене на форума на студиото, сертификат и специална виртуална значка. За 20 ще получите същото плюс право да пишете вътре.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари