Това ще е нещо специално. Няма как да не сте си казали същото, гледайки по-рано това лято геймплей кадрите, които Game Science показаха от Black Myth: Wu Kong. И мнозина нямат търпение да разберат повече за играта. Знаейки това, китайският клон на IGN се е свързал с хората от студиото, за да научат нещо повече.

Едно от любопитните неща, които разкриват създателите на Black Myth: Wu Kong е само началото на едно дълго пътуване, като засега се планират още две игри. В интервюто си за изданието, продуцентът и един от основателите на Game Science, Фенг Ли, заявява, че иска да създаде истинска вселена, основаваща се на Black Myth. Засега екипа, който работи по тази първа игра е съставен от 30 човека и това е първата им среща с Unreal Engine 4. Може да с убедите, че Game Science се справят перфектно досега. Призна го и директорът на God of War Кори Барлог, който нарече в Twitter наскоро видяното като „удивително“. Но има и една неприятна новина от интервюто: играта се разработва вече две години, но няма да види бял свят поне още три.

Black Myth: Wu Kong се базира на елементи от „Пътуване към Запада“, класически китайски роман от XVI век, считан за една от четирите велики класически книги на китайската литература. Играта ще черпи вдъхновение от повествованието, но вкарвайки един по-мрачен елемент в него, обяснява Ли. Студиото планира в играта да има над 100 типа врагове във финалния вариант на Black Myth с близо 15 часа продължителност. Що се отнася до представеното по-рано това лято демо към играта, то може да се играе изцяло и на екипа на студиото им е отнело половин година да го подготвят и показаното е всъщност част от началото на играта.

И нещо интересно. Първият официален трейлър към играта е бил използван от Game Science и като инструмент за наемане на разработчици. След като видеото излиза, то набира огромна популярност, а студиото получава над 10 000 CV-та. Не очаквайте обаче да видите нещо от Black Myth: Wu Kong. Ли подчертава, че следващото видео, което ще излезе ще бъде още по-впечатляващо от това, което сме видели досега. Чудя се дали е възможно?

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари