Blizzard анонсираха социални характеристики в Diablo III

0
40


Вчера Blizzard публикува на сайта си новината за предстоящото сериозно обновление по отношение на социалните характеристики на Diablo III Reaper of Souls, които ще настъпят с идването на пач 2.0.1 за играта (новата характеристика може да се изпробва и от участниците в затворената бета на играта). Това е въвеждането на кланове и общности (communities).

Новите кланове ще позволяват в тях да се събират до 120 човека, като играч ще може да се присъединява само към един клан. От компанията обясняват, че е избран този брой, тъй като идеята на клановете поначало е те да бъдат по-малки. Те ще са достъпни само с покана – ако вие изпратите такава и тя бъде одобрена или на вас ви бъде изпратена, като всеки може да създаде клан, но не забравяйте, че има ограничение за участие в клан – само по един.

За разлика от клановете, общностите са по-отворени обединения.

„За разлика от клановете, идеята за общностите е те да бъдат много по-големи и изградени на по-свободен принцип“, пишат на страницата на battle.net. Те могат да бъдат обществени или частни и да поддържат почти неограничен брой участници и за разлика от клановете, където може да участваш само в един, то тук може да сте част от множество общности. Освен това те могат да се изграждат по ред характеристики, които обединяват членовете им, като например: Online Communities, Class Specific, Streamers/Personalities, Internet Cafes, Regional, Schools, Companies, Hardcore и разбира се да създадете общност на случаен принцип, вероятно. И подобно на клановете, вие ще може да търсите сред наличните общности по ред признаци и ключови думи, като да речем език, дадена дума, която присъства в името на общността и други.

Повече информация за новите социални характеристики в играта може да откриете на сайта на Blizzard.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари