Blizzard анонсира играта Hearthstone: Heroes of Warcraft

4
57

Компанията Blizzard Entertainment представи на PAX East своята нова игра – Hearthstone: Heroes of Warcraft. Това е нова, безплатна, стратегическа, многоплатформена игра на карти за Windows, Mac и iPad.

В Hearthstone играчите събират колоди от карти около своите герои, всеки от които може да бъде един от деветте култови класа от вселената на Warcraft. Играе се заради слава, удоволствие и шанс да се спечелят нови карти. На изложбата PAX East играта може да бъде пробвана, а съвсем скоро Blizzard смята да пусне бета-версия.

Разработчиците отбелязват, че играта е измамно проста и невероятно интересна. Играта разкрива на всички участници увлекателната вселена на Warcraft. Независимо дали предпочитате меч или магия, нападение от засада или открит бой – всичко това може да бъде изиграно чрез колодите от карти.

Геймърите могат да играят тренировъчни мачове срещу компютърен противник или с приятели чрез Battle.net. Предвидени са два режима за игра: класически двубой, чрез който може да се повиши рейтинга, да се получат медали и да се спечелят нови тестета от карти. В режим на работилница всеки играч може да започне с ново тесте карти, от което да сформира нова колода.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
blablablaaplamen003tERROR85LowDeepTi Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
blablablaa
blablablaa

„а съвсем скоро Blizzard смята да пусне бета-версия.“

Моля,моля,Даниел Десподов,явно за пръв път се сблъсквате с игри на Близард-активижън?
Ако е така,да ви разясня как стоят нещата.За разлика от нормалните издатели на игри,Близард-активижън (държа така да се пише) залагат на простотията и отчаянието на фен бойчетата си.
Тоест,обявява се игра,след 4 години излиза супер орязана затворена бета,след 1 месец става отворена ,след което още 1 месец се тества,и след 1 месец евентуално се пуска за излизане.

Така,че това „много скоро“ е вероятно 2-рото тримесечие от годината при добро развитие на нещата.
*Естествено цялата игра няма да излезе толкова скоро,залагам на Юли-Септември.

plamen003
plamen003

Blizzard – безплатна игра!?

tERROR85
tERROR85

Играта ще е безплатна а тестетата карти ще се купуват на цена около 1$. И да бетата скоро ще излезе (които са били на PAX East вече са я пробвали) а играта до края на годината.
https://www.youtube.com/watch?featu...8;v=OoJsWULzuJ0

LowDeepTi
LowDeepTi

Играта безплатна ли е..??? Гледах в сайта ,че е бета но не знам да ли се плаща. Знаете ли кога ще излезе оригинала???:wors: