Blizzard включи още геймъри към бета тестовете на StarCraft II: Heart of the Swarm

1
35

Игралното студио Blizzard направи чудесен коледен подарък на геймърите, които са предплатили StarCraft II: Heart of the Swarm, като ги включи в бета тестовете на заглавието. От екстрата могат да се възползват много от предплатилите играта до 18 декември, съобщи Digital Trends.

StarCraft II излезе на пазара през лятото на 2010 година и оттогава геймърите чакат с нетърпение дебюта на първия експанжън, който ще включва втората голяма кампания в заглавието. Самата поредица StarCraft пък се утвърди като най-харесваната стратегия в реално време, излизала някога. Първата част дебютира през 1998 година и бързо събра милиони фенове, които и до момента са верни на играта.

Експанжънът Heart of the Swarm се очаква през март догодина и всички се надяват, че няма да има забавяния и отлагания, тъй като от пускането на основното заглавие мина доста време.

Не всички предплатили ще получат веднага достъп до бетата. Всяка седмица на лотариен принцип ще се теглят имената на хора, поръчали експанжъна чрез системата на Battle.net. Щастливците ще получат съобщение по електронната поща, което ги уведомява, че са изтеглени и могат да видят Heart of the Swarm преди всички останали.

Когато излезе официално, експанжънът ще струва 40 долара за дигиталната версия, която се тегли през интернет. Срещу 80 долара любителите на дисковете и екстрите ще могат да получат колекционерската версия, включваща официалния саундтрак, подложка за мишка и малка книга.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари