Blizzard превръща StarCraft в анимация

3
2234

Един от големите хитове на Blizzard – StarCraft, ще получи грандиозна трансформация. Компанията обяви тази седмица, че подготвя пакет с графични модификации за старата класика. Той трябва да преобрази суровия образ на играта в много по-семпъл и ярък арт стил. Новият облик е вдъхновен от видеата на Carbot Animations в мрежата YouTube. От доста време там се пускат периодично рисуваните пародии-анимации Starcrafts.

Не, това не е мод, създаден от фенове и получил благословията на Blizzard. Това е самата компания, която иска да се увери, че всичко – от мачовете до резюметата на мисиите, ще получи нов облик. Изявлението беше подадено още преди няколко седмици ексклузивно в Корея. Сега след нарасналата заинтересованост на другата част от света, Blizzard направи международно съобщение. От Carbot Animations пуснаха видео, разкривайки новия графичен пакет за StarCraft Remastered.

Като цяло в новия си вид играта изглежда много по-изчистена и леко несериозна, но със сигурност Blizzard ще отдели допълнителни усилия, за да я усъвършенства. Carbot подчертава, че с новия си облик StarCraft ще бъде по-подходяща за използване от деца.

Starcrafts пакетът ще бъде издаден официално на 10-ти юли. И не, вероятно той няма да бъде съвместим с безплатното издание на играта, а по-скоро единствено с Remastered версията. Цената на пакета все още не е уточнена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари