Blizzard пуска утре търговете с реални пари за европейските фенове на Diablo 3

0
30

Неколкократно отлаганото пускане на търгове с реални пари, за виртуални стоки и услуги в екосистемата на онлайн играта Diablo 3, най-сетне ще стане факт за европейските геймъри. Утре Blizzard пуска новата услуга и собствениците на легални копия от играта ще могат да се възползват от екстрата, съобщи Eurogamer.

Търговете с реални пари на Стария континент трябваше да стартират още през май, но бяха отлагани на няколко пъти. Предпоследната информация гласеше, че можем да ги очакваме още вчера, но вместо това датата беше променена, за пореден път, на 15 юни. Да се надяваме, че този път няма да има повече отлагания.

Real-Money Auction House вече може да се използва от американските играчи, които се забавляват в Battle.net. Идеята на системата е да се даде възможност на играчите да купуват и продават интересните предмети, които намират докато обикалят из виртуалния свят. За превод на сумите ще могат да се използват стандартните методи за електронни плащания, които са налични в онлайн магазините или балансът от виртуални точки в Battle.net. Това означава, че ако спечелите пари от някоя продажба ще можете да ги използвате в аукциона.

Една от целите на Real-Money Auction House е да се намали влиянието на черния пазар, където се търгуват виртуални предмети и услуги. Blizzard не желаят да изпуснат и възможността за припечелване на нещо допълнително, тъй като ще прибират процент от сумите по транзакциите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари