fbpx
-5.6 C
София

Bloodborne черпи вдъхновение от „Дракула“ и „Ван Хелзинг“

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.

Продуцентът на Bloodborne Джун Йошино в края на тази седмица даде пространно интервю за PlayStation Community, отговаряйки на множество въпроси за предстоящия ексклузив за PS4, който ще се появи в края на този месец.

Сред многото неща, които Йошино сподели бе и това, че желае Bloodborne да бъде играна от колкото се може повече хора. Той сподели, че играта ще може да бъде довършена даже и от геймъри, които досега не са се докосвали до игрите от света на Souls. Това ще стане възможно най-вече благодарение на възможността за кооперативни сесии, които ще предлагат по-безопасен начин за включването в тях (така например ще може да сложите парола, с която да се включвате в сесиите на приятелите си директно).

„Да, ще е възможно (завършването на играта от неопитни геймъри). Имаме co-op. Някои хора може да гледат на тази възможност като на мамене, но всъщност тук става дума за това да помогнеш на другите. Да, важно е да знаеш как да играеш играта, но това не означава, че само хардкор геймърите ще могат да играят играта ни. Бих бил изключително радостен да видя, някой, който е свикнал с игри като LittleBigPlanet да стриймва Bloodborne чрез Twitch. Това ще бъде много интересно“, споделя Йошино.

Друга любопитнa подробност около играта, която той споделя е това, че обстановката в играта е силно повлияна от заглавия като „Дракула“ и „Ван Хелзинг“

„Както беше заявено преди, играта черпи вдъхновение от книги и филми, като „Дракула“ и „Ван Хелзинг“. Миязаки предпочита книгите пред филмите, тъй като иска да си изгради своя собствена представа за нещата. „Ван Хелзинг“ определено е едно от силните влияния зад играта“, споделя Йошино.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини