Гледайки геймплей от премиерния трейлър на Bloodroots бих заложил с лекота, че играта на Paper Cult ще е един от онези независими хитове на настоящата година, за който малцина говорят, но множество играят. Само като погледнете ярките цветове, забавните герои и якия екшън, който ги съпровожда, може да сте уверени, че ще е така.

След като играта претърпя отлагане на дебюта си с няколко месеца, тя най-после получи дата на излизане. Играта излиза в PlayStation Store – на 18-ти този месец, в Epic Games Store и в Nintendo Store за Switch – на 28.02 (и на по-късна дата в Steam).

Играта изглежда наистина великолепно, като средата ще е вашия най-големия съюзник тук – топори, стълби, моркови, колички със сено – всичко, до което успеете да се докопате се превръща в оръжие, с което да сразите вашите врагове. Самите автори на Bloodroots описват играта с популярната линия от уестърн и самурайските филми: самотният герой, тръгнал по пътя на отмъщението или както го описва Ралф Тулуз от страниците на блога на PlayStation. „Помислете за това какво би станало, ако „Убий Бил“ срещне „Завръщането“ (The Revenant) и „осолите“ всичко това с Джеки Чан“. Звучи забавно, нали?

 

Играта ще представи новаторски характеристики и механики, като една от тях например ще ви позволи да научите повече за историята в играта – когато убиете противник, то той ви се явява вечерта край лагерния огън. Ако искате може да го изслушате или просто да прескочите всичко това.

„Предаден и оставен да умре, господин Вълк се зарича да открие своя убиец и да си отмъсти – сам, изправен срещу далеч повече врагове. За щастие на господин Вълк, светът е вашето оръжие по целия Див Запад. Вие получавате възможността да дирижирате впечатляващи, ултра-насилствени комбинации чрез използването на всичко, което се намира около вас. Ситуацията се свежда до това да импровизирате или да умрете. В качеството си на господин Вълк, вие ще трябва да намерите път в ситуацията и да стигнете до дъното на мистерията: кой ви е предал?“, гласи официалния анонс на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари