Купчината мъртви платформи около Bloodstained: Ritual of the Night продължава да расте. Най-напред още преди време Wii U версията беше отменена за сметка на набиращата скорост Switch, а по-рано тази година научихме, че играта няма да излезе и за PS Vita.

Сега още две компютърни платформи отпадат.

В ъпдейт до подкрепилите играта в Kickstarter, нейният дизайнер Коджи Игараши призна, че Mac и Linux версиите също са прекратени.

„Взехме това трудно решение заради трудностите, свързани с портването, поддръжката и онлайн режимите. Искаме да сме сигурни, че ще предложим максимума за останалите платформи“, казва той.

Ако сте подкрепили екшън платформъра за Mac и Linux, имате избор да получите играта за друга платформа – ако и тя не бъде прекратена и ако духовният наследник на Castlevania: Symphony of the Night някога излезе.

А това също вече не е съвсем сигурно. Неотдавна към проекта бе привлечено студиото WayForward, което е майстор на 2D гейминга, но и показва, че работата не върви години след анонса на Bloodstained. Сега уж се работи по относително дребни настройки като разположението на враговете в нивата и остава обещанието, че Bloodstained: Ritual of the Night най-сетне ще излезе преди края на 2019 г.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари