fbpx
-2.2 C
София

Borderlands 3 получава нов пач, който ще балансира end-game области

Най-четени

Повечето от актуализациите в Borderlands 3 са съсредоточени върху героите и техните оръжия, но следващото обновление обещава промени, които ще внесат по-добър баланс за end-game областите в играта.

„Установихме, че новите играчи последователно навлизат в определени области, където нивото им е далеч по-високо за съдържанието, което трябва да изиграят”, пише Gearbox в последния си блог пост за Borderlands 3.

„Това понякога тривиализира тези области, тъй като враговете често бяха много по-слаби, отколкото беше предвидено за дадения момент в играта.

Открихме също, че някои странични мисии по-късно в играта бяха в голяма степен игнорирани поради нередности обвързани с баланса. С новата актуализация враговете ще бъдат повишени до средно ниво на трудност за съответните локации.”

Тези промени са специално насочени към странични мисии и целеви зони в Nekrotafeyo, eдна от последните планети, с които играчите се сблъскват по време на основната игра, както и враговете в The Anvil – затвор, който се намира в Eden-6. Само новосъздадените герои след този пач ще бъдат афектирани.”

Borderlands 3 за PC посредством Steam и Epic Games Store получават актуализацията днес. За останалите платформи обаче промените ще дойдат по-късно този месец; така, че наблюдавайте блога на Borderlands 3 за предстоящи детайли.

Освен промените върху баланса за гореспоменатите области, ще има корекции и при някои от оръжията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини