9.7 C
София

Borderlands 3 ще предложи нестандартна интеграция на използващите Twitch в играта

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Годината е 2019 и стриймингът е достигнал своя апогей. Съществуват предавания на музика, филми, клипове на игри а скоро и за самите игри. Въпросът е как можем да съчетаем традиционния геймплей с този нов начин на преживяване на видеоигрите. Ново допълнение за Twitch платформата ще предложи необичаен подход за свързване на зрители и играещи. И то ще е достъпно първо за очакваното заглавие Borderlands 3.

Допълнението се казва Echocast и позволява на потребителите в Twitch, гледащи стрийм на играта, да оглеждат независимо инвентара и статистиките на стриймъра. За целта е разработено специално меню работещо независимо от клипа. Можете да оглеждате оръжия и предмети на вашия любим геймър, както и неговите умения, почти така, както би трябвало да е и в истинската игра. Може би на някои играчи няма да им хареса възможността героят им изцяло да се споделя пред света. От друга страна обаче Echocast може да ви спести излишни обяснения на феновете какво оборудване ползване.

Допълнението позволява на играчите и да използват специални сандъци с плячка. Когато стриймъра попадне на такъв, ще имате кратко време да го отворите вие. След това ще бъде избран един участник, който да може да си хареса един предмет и да получи копие от него в своята собствена игра.

Echocast ще е на разположение още утре, 1-ви май, когато ще се проведе ексклузивен стрийм на играта в Twitch. Borderlands 3 излиза в петък, 13-ти септември за РС и конзоли. Ако искате да получите някои подаръци преди официалното й издаване, това е вашият шанс.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини