Наскоро се появи информация, че Rockstar са работили по продължение на Bully в продължение на цяла година, преди проекта да бъде прекратен от мениджмънта на компанията. Анонимен източник е споделил пред VGC, че основателят на Rockstar Games Дан Хаузър и малък екип в студиото са написали още през 2008 сценария на Bully 2, в които се представя главният герой Джими в къщата на неговия пастрок в края на учебната година. Втори източник на медията е заявил също така че цялата история, макар и започната, така и не е била завършена, макар и идеите за училище или колеж са били активно разработвани. Екип от Rockstar New England прекарва между 12 и 18 месеца в създаването на концепция за играта, което се е случило между появата на Red Dead Redemption през май 2010 и Grand Theft Auto V през септември 2013.

Създаденият игрови билд на Bully 2 е бил „съвсем кратък отрязък“ на играта, която е използвала Rockstar Advanced Game Engine (RAGE), която студиото използва за пръв път в Rockstar Games Presents Table Tennis през 2006, а по-късно и в Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption, Max Payne 3, Grand Theft Auto V и Red Dead Redemption 2.

Нещата обаче са се променили и Bully 2 е отишла на гробището на нереализираните идеи. „Тя съществуваше, можеше да се играе. Срамно е, че така и не се случи“, заявил единия от източниците на медията.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари