fbpx
-3.2 C
София

Bus Simulator 16 с премиера в края на този месец

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Astragon Entertainment обяви, че Bus Simulator 16 ще излезе за персонални компютри на 20.01.2016г. Играта е представлява транспортен симулатор, в който ще трябва да помогнете на вашите пътници да стигнат там, за където са се качили, обикаляйки през пет големи квартала. Bus Simulator 16 включва шест реално съществуващи автобуса, които са от малки возила с две врати до големи машини тип „хармоника“. По време на вашия рейс ще трябва да се справите с натоварен трафик и ще е нужно да сте бдителен за всяко внезапно появило се превозно средство пред вас, както и възможни затворени маршрути, заради поправка на пътя. Но не само пътят ще ви е грижа, а и това, което става в автобуса. Ще ви се налага да успокоявате нервни пътници, да поправяте заяли врати, да слагате рампи за хора в инвалидни колички и да внимавате при продажбата на билети.     

Бъдете добър в това, което правете, спечелете доверието на шефовете си и ще се качите в по-голямо возило. Освен това, добре свършената работа ще ви предостави достъп до други квартали и нови маршрути. Bus Simulator 16 ще има и мултиплейър, който ще направи от автобусния симулатор забавление, което да споделите с вашите приятели.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини