Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition ще се появи за PS4 и XBOX One

0
20

По всичко личи, че ще видим нова next-gen версия на Call of Duty: Advanced Warfare, наречена Gold Edition, която трябва да излезе за PS4 и XBOX One.

Оферти за двете версии на шутъра се появиха на сайта на Amazon.fr, от които личат както техните обложки, така и какво точно ще съдържат те.

Call of Duty: Advanced Warfare включва основната игра заедно с първия DLC пакет, наречен Havoc. Той добавя една нова Exo Zombies карта (Outbreak), две нови оръжия )AR4 и CEL-3 Cauterizer) и четири нови мултиплейър карти (Core, Drift, Sideshow and Urban).

Havoc бе пуснато най-напред за XBOX One и XBOX360 на 27 януари, а на 26 февруари излезе за PlayStation 4 и PlayStation 3. На 3 март пакетът се появи и за РС геймърите.

Поне на този етап не е ясно дали изданието ще предложи някакви други подобрения, които ще са достатъчни, за да накарат хората да си купят тази версия, която реално не се отличава с нищо от това, което е достъпно до момента.

Съгласно оферта на френското подразделение на Amazon, Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition трябва да излезе на 20 април. Това очевидно ще подгрее атмосферата за анонса на следващата Call of Duty игра, който се очаква Activision да направи малко след това. Слуховете упорито твърдят, че това ще бъде Black Ops 3, отново дело на студиото Treyarch.

Междувременно се знае, че за сегашната Call of Duty: Advanced Warfare са предвидени още три DLC пакета.


0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари