Call of Duty: Modern Warfare и Warzone с двойно увеличение на XP през уикенда

0
209

Call of Duty: Modern Warfare и безплатното battle royale подразделение Warzone предлагат на играчите двойно увеличение на XP през този уикенд. Това също отбелязва и края на 3-ти сезон, който приключва по същото време, когато и бонуса. 

Бонус XP уикенда беше обявен във вчерашна публикация в блога на Activision, където става ясно, че играчите ще могат да удвоят своя прогрес от петък, 29 май до 1 юни. В това число влиза и повивашането на XP за всички оръжия, както и Battle Pass.

По този начин тези от вас, които искат да получат всички награди от Battle Pass ще могат да се възползват от бонуса и да отключат всички интересни козметични предмети, облици и оръжия една идея по-лесно, отколкото преди.

Освен това, ако скоро не сте се докосвали до Modern Warfare, то може би това е идеалния момент, тъй като играта се радва на няколко нови карти, които допълнително разчупват геймплея. 

Появата на слухове за 4-ти сезон на Modern Warfare/ Warzone бяха неизбежни, като все повече се разпространява слуха, че Captain Price ще се присъедини в лицето на нова оперативна единица. Междувременно, изглежда, че Warzone започва поетапно да вкарва препратки към следващата игра в поредицата на Call of Duty, чието предполагаемо заглавие е Black Ops: Cold War.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари