Call of Duty: Warzone се сдоби с нови оръжия към своя арсенал

0
275

Успешното battle royale заглавие на Activision получи няколко нови оръжия, които са част от голям ъпдейт за Warzone. 

Оръжията са 4 на брой и включват ловна помпа (модел 725), MK2 снайперова карабина, .50 GS пистолет и EBR-14 снайперова пушка.

Добавката на 725 може би изпъква най-много сред гореспоменатите въведения, тъй като тази пушка беше популярна с прозвището “помпа-снайпер”, която “тровеше” мултиплейър изживяването на мнозина играчи, в момента, в който Infinity Ward пуснаха Modern Warfare на пазара през 2019 г. От тогава обаче, силата на това оръжие беше регулирана, макар, че все още си остава сред най-добрите пушки, а може би дори най-мощните в зависимост от ситуацията.

Четирите оръжия ще могат да бъдат открити на различни места по картата, като пристигат както в обикновена, така и в осъвършенствана форма с различни ъпгрейди. Call of Duty: Warzone предлага изключително богат арсенал, който може да бъде персонализиран на базата на различни стилове на игра, като системата за ъпгрейди се обогатява въз основа на нивото на вашето оръжие. 

Красотата на играта е, че ви дава широк избор от възможности, но има и известни ограничения; в един момент ще се наложи да жертвате някой от ъпгрейдите ви, за да добавите друг, което намалява предпоставките за създаване “перфектното” снаряжение, което ще ви печели преднина във всеки един момент. 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари