Call of Duty: WWII е безплатна за Play Station Plus

0
227

Коледа дойде преждевременно за играчите на PlayStation.

Месец май все още не е приключил, но Sony вече обяви първата безплатна игра за PlayStation Plu и тя е наистина популярна.

От вчера, 26-ти май до 6-ти юли Call of Duty: WWII е безплатна за всички.

След години на пикове и спадове в продажбите на Call of Duty, излизането на версията Word War II (WWII) през 2017 г. помогна на франчайза да се върне отново като играч на пазара и да доведе до популярно обновление Modern Warfare.

Нацистката зомби зона вероятно е един от най-популярните режими в играта.

В понеделник следобед в социалната мрежа Twitter от официалната страница на Play Station беше написано следното:

„Потребители на PS Plus: Call of Duty WWII вече е част от месечния състав игри за юни и ще бъде налична за изтегляне от 26-ти май. Ще споделим повече подробности за нашата месечна колекция през юни по-късно тази седмица. Насладете се!“

Крис Мойз от Destrucoid определя WW II като „една от най-добре изглеждащите и многофункционални версии на играта до момента“.

Все още обаче не става ясно защо Sony сметна за необходимо да обяви първата безплатна игра за месец юни в края на май. Останалите безплатни PS Plus игри все още не са обявени, въпреки че слуховете предполагат, че една от тях ще бъде Marvel Spiderman.

Безплатната колекция игри за месец май беше Skylines и Farming Simulator 19, които геймърите ще имат възможност да изтеглят до понеделник, 1-ви юни.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари