Capcom анонсира Ace Attorney 5

0
14

Игралната компания Capcom съобщи, че вече тече разработката на петата част от адвокатската поредица Ace Attorney. На този етап няма информация за това на какви платформи ще бъде достъпна играта или кога ще излезе на пазара, информира Eurogamer.

Игралното студио работи и върху модификации на първите три части от поредицата, които ще бъдат достъпни за мобилните устройства iPhone 4 и iPad 2. След това началните епизоди на Ace Attorney ще излязат и за платформата Android. Трите игри ще се предлагат в пакет на специална цена. Phoenix Wright, Justice for All и Trials and Tribulations ще предложат на геймърите подобрения в резолюцията и пред актуализираните им версии ще бъде поставен надписът HD.

Изтеглянето на мобилните версии ще става безплатно, като във всяка от тях ще могат да се изиграят безплатно първите две глави. За да се отключат останалите части от адвокатските приключения играчите ще трябва да се бръкнат с по 5 английски лири за всеки пакет от нови глави. Пълната версия, съдържаща всичко ще струва 10 лири.

Phoenix Wright, първата игра от серията, вече е достъпна за iOS и геймърите ще могат да прехвърлят прогреса и записаните си игри в подобрената HD версия. Заглавието дебютира през 2001 година за Game Boy Advance.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари