Capcom предложи на феновете на Resident Evil да играят следващата игра в етап на разработка

0
225

Последните две попълнения във франчайза Resident Evil се похвалиха с одобрителни ревюта и много добри впечатления от фенове и критици. В тази връзка се очакваше Capcom да продължи да развива една от най-успешните си поредици. Компанията предлага на обикновените геймъри да се включат в още една част на убиване на шантави зомбита и оцеляване от кошмари. И те ще имат възможността да я изпробват още преди да е излязла на пазара.

Capcom Division 1 филиалът на издателя е изпратил специални имейли на членовете на Resident Evil „посредническата група“. Имейлите подканват играчите да се включат в тестването в игра „в етап на разработка“. За момента имейли са разпратени единствено на японски граждани. Тестовете се очаква да бъдат проведени следващия месец, 8-ми или 9-ти септември.

Не е ясно дали ще се тества следващата Resident Evil 8 игра или римейк на едно от настоящите заглавия (или дори спиноф). Седмата Resident Evil част излезе през 2017, преди малко повече от две години. Capcom не сподели какви са плановете на компанията, но от друга страна през август направи изявление, че би искала да „изследва“ още римейкове. Все пак преработката на Resident Evil 2 се увенча с безспорен успех и това е още една причина издателят да опита отново. Освен това през пролетта Capcom спомена, че експериментира с няколко различни заглавия, използващи енджина на Resident Evil.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари