2019 беше белязана от завръщането на класиката Resident Evil 2 в изцяло нова форма. Играта пожъна финансов успех и любовта на геймърите. Това доведе и до анонса на следващата преработена версия на игра от емблематичните серии на Capcom. В случая до римейк на Resident Evil 3. Играта ще направи своята премиера за PS4, Xbox One и за PC в Steam на 03.04. Тези дни беше публикувано и изцяло ново видео, в което научаваме повече за основните злодеи в Resident Evil 3.

Видеото представя основния враг в играта – ужасният, отвратителен Немезис – който ще направи всичко по силите си да открие и унищожи Джил Валънтайн. Притежаващ чутовна сила и мощната си огнехвъргачка, Немезис е задача с повишена трудност за екипа на S.T.A.R.S.

„За разлика от сериите на Тайрънт и предпочитанието му да удря хората, Немезис притежава някои комбат подобрения, които го отличават, в резултат, на което той е далеч по-смъртоносен враг“, пишат Capcom в един от блоговете си. „Комбинацията от високия му интелект и способността му да използва оръжия, правят от Немезис чудовище, което може да взема самостоятелно решения как да подходи към всяка една мисия – и какви оръжия да използва, за да изпълни целите си. И за да бъде още по-тежко положението за Джил, колкото и пъти да свалите Немезис, той се завръща отново и отново готов за поредната си битка“.

 

Няма никакво съмнение, че римейка на Resident Evil 3 ще се опита да се изравни по популярност с това, което стори Resident Evil 2 за поредицата. Вече знаем това-онова за новата на игра на Capcom. Като например това, че ще има далеч по-голяма приемственост между втората и третата част, отколкото това беше представено в оригиналните игри. Разкритието беше направено в началото на тази година от страна на един от продуцентите на играта, Питър Фабиано, за новия брой на официалното списание на PlayStation. Знаем също така, от същото интервю, че за разлика от оригинала, новата игра няма да ви предоставя множество възможни финали, а един предварително написан такъв. Вероятно това означава, че Live Selections, възможността за избор в различните ситуации, влияеща на края, ще е премахната в новата игра, макар и да няма потвърждение за това.

Друго, което Фабиано разкри е това, че ще можете да изследвате Ракун сити далеч по-подробно, отколкото в оригиналната игра.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари