Capcom предупреждава, че физическите копия на Resident Evil 3 Remake може да се забавят

0
167

Физическите копия на Resident Evil 3 Remake вероятно няма да пристигнат навреме на територията на Европа, тъй като Capcom предупреждава, че отлаганията около коронавирус пандемията са повлияли на наличните количества, които към момента не са достатъчни, за да изпълнят всички поръчки. 

Въпреки това, глобалната дата на пускане на играта остава непроменена, потвърждава компанията, което означава, че ще бъде достъпна на 3 април. 

“Възможно е за някои европейски пазари да има забавени доставки или недостатъчно наличие на физически стоки, включително копия дискове с игри”, заявяват от Capcom.

 “Следим отблизо официалните разпоредби, за да сме сигурни, че безопасността на нашите фенове, служители и партньори идва на първо място. Това означава, че сме в постоянна връзка с нашата местна дистрибуция и ритейл партньорите ни за всяка страна, за да сме сигурни, че веднага щом обстоятелствата позволят, да има достъпни копия.

“Моля, обърнете се към най-близкия до вас магазин за повече информация относно индивидуални поръчки и наличност на физически копия и колекционерски издания на Resident Evil 3.”

На този етап, по-добрият вариант би бил да си закупите дигитално копие, за да сте сигурни, че ще можете да играете Resident Evil 3 в деня на излизане.

В подобно съобщение и Square Enix отправиха предупреждение, че копията на Final Fantasy 7 Remake може да срещнат забавяне поради настоящата ситуация.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари